OVER ONS

Cafetaria De Haveltermade

In 2005 zijn wij het avontuur in Meppel aangegaan door Cafetaria de Koedijkslanden over te nemen. In 2015 zijn wij verhuisd naar de huidige vestiging. Na zestien jaar was het tijd voor uitbreiding en een nieuwe uitdaging.

Eind augustus 2021 hebben wij de sleutel van onze nieuwe vestiging in de Haveltermade gekregen. 14 september startte voor ons een nieuw hoofdstuk met de opening van Cafetaria de Haveltermade.

Onze visie voor de nieuwe cafetaria dient dezelfde kernwaarde, namelijk service. Wij staan voor:

  • Een snelle en vriendelijke service
  • Kwaliteit in de ruimste zin van het woord
  • De juiste prijs/kwaliteit verhouding
  • Diverse producten uit eigen keuken
  • Uitgebreid assortiment
  • Verantwoord frituren
  • Hygiëne

Waar mogelijk zijn alle producten verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen

nathan-dumlao-gYGg_lIcJQ8-unsplash

Cafetaria de Haveltermade is een cafetaria met een nieuwe uitstraling. Er is twee weken hard verbouwd om de cafetaria een geheel nieuwe look te geven.

Cafetaria de Haveltermade is voor iedereen toegankelijk. Men is hier welkom om een warm frietje te bestellen, te genieten een heerlijke lunch, een compleet menu te eten of om gewoon een lekker koud pilsje te drinken.

Zie onze menukaart voor al onze producten. Ons assortiment is breed en bestaat onder andere uit de lekkerste snacks en friet, maar ook verse producten van de lokale slager en poelier. Wij serveren huisgemaakte varkenshaassaté en kipsaté. En onze vertrouwde burgers ontbreken ook niet op de kaart, zoals de Angusburger, bestbeefburger en de Jalapeno burger.

Wij ontvangen u graag in het nieuwe eetgedeelte van de cafetaria. Maar u kunt onze producten ook afhalen, of zelfs thuis laten bezorgen om lekker thuis te genieten.

Hopelijk tot snel!